Lite nya bilder

Här har vi nu tagit lite bilder på honom! Så här får ni se dem!

sööt
Här sitter jag och är allmänt SÖT!




Här vågar jag äta framför andra! Framsteg!



Här lipar jag!

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej!

Vad glad jag blir av att se Erik lite gladare. Han brukade väl inte vilja bli klappad på kattstallet, men ni har ju uppenbarligen fått hans förtroende! =)

Jag är övertygad om att han kommer tina upp hemma hos er.



/Anna (jourhem till Kanebo och Hipp, Hopp och Häpp)

2010-02-13 @ 14:37:02
Postat av: Pirjo

Har jobbar som volontär på kattstallet sen det öppnades hösten -96.Har även jobbat privat med hemlösa katter i ung.30 år.Det är sånt här som gör att jag orkar kämpa vidare med hemlösa katter som dess värre aldrig verkar ta slut.Med sånt här menar jag att få se bilden när ni redan får klappa Erik.Har kännt på mig att han är en av våra katter som snabbt kommer att tina upp med rätt personer.Han har haft klimten i ögat.P.s.Erik gillar att jaga laserstråle(om det är bra tycker folk olika om?)Lycka till med älskade Erik och tack för att ni ställer upp!!!!!!

2010-02-17 @ 12:22:00
Postat av: Malin

Härligt att Erik fick komma till er! Hörde att ni/någon av er bara gått fram och klappat honom på kattstallet och att han tillät det! Fantastiskt och som de andra skriver verkar det som han, med er hjälp, har alla möjligheter att börja lita på människor igen. Ser fram emot fler bilder :)

2010-02-19 @ 21:24:02
Postat av: Kicki

Toppenbra att ni kunde ta hem Erik lagom när han hade börjat "krypa ur sitt skal" och tillät att man klappade honom och började vara med och leka med några av de andra "skyggisarna" :)

2010-03-02 @ 20:16:31
Postat av: Maria

Hej katten Erik, tycker om din blogg! Skulle du kunna lägga upp lite bilder på dagens outfit så att man vet vad som gäller i modedjungeln! Tack! :)

2010-03-11 @ 13:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0